Så smart er Apple TV

Der er mangle som kender Apple for deres Iphone og Macbooks, men desværre ikke kender til Apple TV. Kender du det? I dette indlæg vil jeg fortælle dig en masse omkring Apple TV’et og til sidst give dig en kort anmeldelse. Jeg håber du finder en masse guldkorn som du kan drage nytte af, inden du køber dit nye Apple TV eller blot har spørgsmål eller problemer til dit gamle Apple TV. Du skal også være mere end velkommen til at kommentere indlægget, hvis der er noget du har spørgsmål til, så vil jeg meget gerne besvare det hurtigst muligt.

Præsentation af Apple TV

Hvis du ved hvad et Apple tv er, så spring dette afsnit over og gå ned til den næste overskrift. Men hvis du ikke ved hvad det er så kommer en forklaring på det her.

Et apple TV er en lille box som kan tilsluttes til dit tv, hvorefter du via den lille box kan gå på internettet og f.eks. se en masse sjove videoer på YouTube og Vimeo.

Boksen ser således ud:

Boxen er ekstra smart når man har en iphone, ipad eller en Mac, da den kan forbindes med disse trådløst så du kan høre musik, vise billeder eller bare vise skærmen fra din Ipad, Iphone eller Mac på tv’et. Disse enheder forbindes via Apples system “AirPlay”.

Jeg er nu tilsluttet mit nye Apple TV

Når du har tilsluttet dit Apple tv vil du på dine enheder inden for en rækkevidde på ca. 10-15 meter se sådan et lille ikon inde under afspilning af musik og afspilning af videoer:

Hvis du klikker på dette lille ikon vises der alle AirPlay-enheder i nærheden. Der vil så stå “Apple TV”. Klik så på Apple TV og din Iphone, Ipad eller Mac vil være tilsluttet dit Apple TV.

Du kan også høre Podcasts via dit Apple TV, hvorpå du også kan se dine film og billeder i din Photostream, hvis du har slået det til.

Anmeldelse af Apple TV

Vi vil komme med vores vurdering af Apple TV.

Apple TV’et har en god størrelse og tåler at stå op. Det er godt, da man på den måde, let og enkelt, kan spænde boksen fast bag på ens fladskærms-TV. Jeg synes dog at signalet til den medfølgende fjernbetjening er lidt dårlig. Fjernbetjeningen er flot og lækker, men signalet gør den lidt ringe.

Opløsningen synes jeg heller ikke specielt meget om, men den er okay

Til prisen synes jeg at Apple TV er et godt produkt og jeg synes da helt klart at det er noget du skulle købe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *