Mac til tv

Vi har lavet en lille guide, så du kan få din Mac vist på tv’et. Dette kan være svært fordi der ikke er HDMI, eller VGA stik i en Mac computer. Vi håber at vi med denne guide kan hjælpe dig igennem, ellers skal du være mere end velkommen til at kommentere indlægget i bunden af siden. Så vil vi svare på din kommentar, spørgsmål, eller tilføjelse hurtigst muligt. Du skal også være meget velkommen, hvis du selv har nogle erfaringer at skrive dem i kommentaren, så andre også kan benytte sig af din viden :)

Hvilket stik skal jeg bruge i min Mac?

Du skal i din Mac, bruge stikket “Thunderbolt” også kaldt MiniDisplayPort. Stikket kaldes også “Mini display port”. Disse to ting er det samme. Her kan du se hvordan stikket ser ud:

Sådan forbinder du med HDMI.

For at forbinde med HDMI, skal du have en speciel omformer. Denne omformer er en Thunderbolt til HDMI. Apple har lavet deres egen, men denne er ret dyr, og den virker ikke bedre end de andre. Derfor anbefaler vi at du køber denne som koster 99,95-

Jeg bruger selv denne adapter til mine præsentationer eller når jeg skal se en film på mit tv. Denne adapter omformer også lyd, så man skal altså ikke bruge noget Jackstik til lyd som man plejer. Denne Mac til tv adapter omformer altså både lyd og billede i 1080p (Full HD).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *