HDMI kabler

Her får du den komplette guide til at finde de rigtige HDMI kabler til de rigtige penge. Vi giver dig konkrete link hvor vi henviser til de HDMI kabler vi anbefaler og vi har prøvet rigtig mange forskellige HDMI kabler. Dyre og billige HDMI kabler. Når du skal på udkig efter de rigtige HDMI kabler er der mange ting man skal tage højde for. Hænger pris og kvalitet sammen? Skal kablet være guldbelagt eller ej?

8162-close-up-of-a-hdmi-cable-pv

Skal de være guldbelagte eller ej?

Når du skal købe dine kabler, behøver de ikke at være guldbelagte. Guldbelagte HDMI-kabler er et slagstrik, som ikke har mere i sig, end det måske ser flot ud, at stikket er malet i guldfarve. Det er altså ikke 12 karat guld, som er på kablerne, ellers ville de også have en helt anden pris 🙂 Du skal derfor ikke gå på jagt efter guldbelagte HDMI-kabler, men er de guldbelagte, gør det ikke noget, bare de ikke koster mere.

Må kablet godt være langt?

Ja, HDMI kabler på gerne være lange. Det gør ikke noget. HDMI signalet er et digitalt signal, så der sker intet ved at kablerne er lange, det var kun i gamle dage, hvor det var skartstik som blev brugt til at flytte billede fra en afspiller til tv’et. Skartstikket er analogt signal, hvilket kan blive forringet over længere afstande, men det sker ikke ved HDMI overførsel, da dette er et digitalt signal.

usb-1884_960_720

Hvor finder jeg de gode, men billige HDMI kabler?

Du finder et rigtig godt udvalg af HDMI kabler her, som vi stærkt anbefaler. De har en god pris og fejler intet. Vi anbefaler derfor at du køber dine kabler på kabelmix.dk, hvor du kun finder kvalitets HDMI kabler til en fornuftig pris, som man altså ikke kan klage over. Prisen er helt vild god!

Uddrag af gode kabler til gode priser!

Jeg håber du fandt nogle HDMI kabler som passer til dig, og jeg vil rigtig gerne høre hvad du har af erfaringer med HDMI kabler og hvordan din opsætning er. Du kan kommentere ved at skrive i kommentarfeltet neden for. Vær dog opmærksom på at der kan gå noget tid, før du kan se kommentaren online, da vi skal godkende alle kommentarer manuelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *